0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

MokaMo

(5 producten)

Merlin Oddene werkte al in de jaren 60 als koffieverkoper. In zijn zoektocht naar de perfecte espresso, maakt hij de melanges Brao Oro, Brao Argento en de Mrs. Rose melange. In 2010 ontwikkelt hij onder de naam MokaMo geweldige melanges voor in automatische espressomachines.

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

5 Artikel(en)

5 Artikel(en)

Torrefazione MokaMo

Merlin Oddene was in de jaren 60 al zijn halve leven koffieverkoper. In zijn vrije tijd sleutelde hij stiekem al jaren aan zijn "ultieme" melange. Op een zeker moment besloot hij de onzekere stap te wagen en vroeg zijn favoriete roosterij om "zijn" melanges te laten maken. De namen: Brao Oro en de Brao Argento. De koffie sloeg goed aan. Hij kreeg zelfs voor zijn eigen "merk" meteen veel nieuwe klanten en hij wist: ik zit op het goede spoor.

Zoektocht gaat verder

Een jaar later, is de zoektocht toch nog niet ten einde. Pas na veel proefsessies en heel veel testen stelt Oddene, in zijn ogen, de ultieme melange samen: de Mrs. Rose melange. Een 100% Arabica-melange, koffiebonen vooral bedoeld voor horeca en veeleisende eindgebruikers. In de tussentijd komen er veel automatische espressomachines op de markt. Veel afnemers vragen om een toegankelijke melange koffiebonen die geschikt is voor een automatische espressomachine. Hiervoor wordt MokaMo in het leven geroepen met een moderne uitstraling. Met het succes van deze melanges verandert ook de naam van de onderneming in MokaMo.

Mokamo

Automatische espressomachine

MokaMo is familie van Brao en van Mrs. Rose. Het merk MokaMo is speciaal bedoeld voor het gebruik in een automatische espressomachine, zoals de machines van bijv. Jura, Krups, Siemens, Neff, Miele en De Longhi.

Mokamo

Geschiktheid

Niet iedere koffieboon is zonder meer geschikt voor in een automatische espressomachine. We letten bij de selectie op olie-achtigheid, de brandgraad en het Robusta-percentage. En natuurlijk testen we het zelf.

Mokamo online bestellen bij Koffiecentrale

Ben je in het bezit van een automatische espressomachine en op zoek naar geschikte koffiebonen? Probeer dan eens onze Mokamo Dolce of Mokamo Forte.