0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Milani

(7 producten)

In 1937 zorgde Celestino Milani's enthousiasme ervoor dat de straten van het historische centrum in Como gevuld werden met overheerlijke aroma’s van koffie. Een traditie is geboren.

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

7 Artikel(en)

7 Artikel(en)

Torrefazione Milani

Opgericht in 1937 door Celestino Milani, de vader van de huidige eigenaar Pierluigi Milani. De kleine winkel zorgde er destijds voor dat de straten van het historische centrum in Como gevuld werden met overheerlijke aroma’s van koffie. Vandaag de dag is Caffe Milani uitgegroeid tot een modern bedrijf waarin traditie en innovatie zorgen voor fenomenale koffie’s. De filosofie die al vanaf 1937 gehanteerd wordt bij Caffe Milani is "kijken naar de toekomst".

Kwaliteit gegarandeerd

Sublieme smaak, aroma en kwaliteit zijn de eigenschappen die passen bij Caffe Milani. Geen loze kreten deze keer; om het te kunnen garanderen is Caffe Milani medeoprichter van het Consorzio grancaffè en het Istituto Nazionale Espresso Italiano (I.N.E.I.)

Milani

Roosterproces

Het roosterproces van de groene koffiebonen is een van de meest belangrijke stappen in het vervaardigen van koffie. Bij Caffe Milani vertrouwt de roostermeester ondanks alle technische innovatie het meest op zijn zintuigen. Ervaring, passie en obsessie voor perfectie zijn drijfveren voor het maken van eersteklas koffie.

Milani

I.N.E.I.

Verschillende melanges van Caffe Milani zijn gecertificeerd met het espresso Italian Espresso keurmerk. Dit keurmerk wordt verstrekt door het National Institute For Italian Espresso en is ontwikkeld in 1998 om topkwaliteit van Italiaanse espresso te kunnen garanderen. Een andere doelstelling is om de kwaliteit en klasse van Italiaanse espresso wereldwijd te promoten.

Caffe Milani online bestellen bij Koffiecentrale

Oordeel zelf over de sublieme smaak, het heerlijke aroma en topkwaliteit van Caffe Milani en probeer eens Caffe Milani Oro of Caffe Milani Bar.