0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Dutch Barista Coffee

(16 producten)

Het is lastig om niet onder de indruk te zijn van de vaardigheden van roostermeester Björn Aarts. Dutch Barista Coffee heeft zich gespecialiseerd in single origin coffee van gecertificeerde plantages, speciale coffee lots eventueel met een (Excellent/COE) award. Wat ons betreft stuk voor stuk zeer de moeite waard.

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

16 Artikel(en)

16 Artikel(en)

Koffiebranderij Dutch Barista Coffee

Dutch Barista Coffee heeft zich gespecialiseerd in single origin coffee van gecertificeerde plantages, speciale coffee lots eventueel met een (Excellent/COE) award. Gelukkig (wij houden ervan) heeft Björn (de roostermeester) ook enkele melanges in het programma. Wat ons betreft stuk voor stuk zeer de moeite waard.

De passie voor koffiebonen en filosofie

Om mooie koffie helemaal tot zijn recht te laten komen heb je een combinatie van kennis, kunde en liefde voor het product nodig. In de koffieroosterij van Dutch Barista Coffee worden alleen koffiebonen gebruikt die proef-technisch 82 punten of meer behalen bij het CQI (Coffee Quality Institute).

Dutch Barista Coffee

Fresh-Roasted koffiebonen

De versheid van de koffie is cruciaal. In zeer kleine charges worden de koffiebonen (vaak alleen op aanvraag) geroosterd. Er wordt geen koffie verkocht die ouder is dan 10 dagen.

Dutch Barista Coffee

Ambacht

12 tot 24 uur na het roosteren worden de geroosterde koffie's (allemaal) geproefd om er zeker van te zijn dat ze de smaak- en roosterkwaliteit hebben die Björn nastreeft. Dat is ambacht anno 2014.

Dutch Barista Coffee online bestellen bij Koffiecentrale

Ontdek zelf de excellente kwaliteit en versheid van Dutch Barista Coffee.