0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Blanche Dael

(19 producten)

Toen Guillaume Dael in 1878 het bedrijf oprichtte, had hij nooit kunnen vermoeden dat zijn bedrijf 135 jaar later nog springlevend zou zijn. Maison Blanche Dael was al "hofleverancier" van vele Maastrichtenaren, maar bij het 125-jarig jubileum heeft het ook Hare Majesteit de Koningin behaagt het predicaat "hofleverancier" aan Blanche Dael toe te kennen.

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish
Toon minder Bekijk alle

19 Artikel(en)

19 Artikel(en)

Koffiebranderij Blanche Dael 

Toen Maastrichtenaar Guillaume Dael in 1878 het bedrijf oprichtte, had hij nooit kunnen vermoeden dat zijn bedrijf 135 jaar later nog springlevend zou zijn. Inmiddels brandt alweer de vierde generatie de koffiebonen bij deze trots van Limburg.

Ambacht en traditie

Ambacht betekent werken met je handen. Iets leren in de praktijk van een ervaren leermeester en daar vervolgens heel goed in worden. Het branden van koffiebonen is zo’n ambacht. Een beroep dat je leert voor de rest van je leven. Niet omdat je niets anders kunt, maar omdat het je elke dag voldoening geeft om te doen én omdat je er gaandeweg alsmaar beter in wordt.

Blanche Dael

Hofleverancier

Maison Blanche Dael was al "hofleverancier" van vele Maastrichtenaren, bij het 125 jarig jubileum heeft het ook Hare Majesteit de Koningin behaagt het predikaat "hofleverancier" aan Blanche Dael toe te kennen.

Blanche Dael

Geschiedenis

Guillaume Dael was spoorbeambte en besloot in 1878 een winkel te beginnen in koloniale waren. Hij wist zijn jongste dochter Blanche te inspireren om het bedrijf verder te zetten en Blanche vond weer opvolgers in Huub Berghof en Jean Erkamp. Zij werden weer opgevolgd door Albert Berghof.

Blanche Dael online bestellen bij Koffiecentrale

Tegenwoordig is de koffie van Blanche Dael eenvoudig online te bestellen, onder andere bij Koffiecentrale. Probeer eens de Blanche Dael Cafe 1878, Blanche Dael Signenature of Blanche Dael Columbia, en ontdek zelf waarom Blanche Dael al jaren de trots van limburg is als het op top koffiebonen aankomt.