0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Cerutti

(1 product)

Cerutti "il Caffè" is een koffieroosterij uit het Zwitserse Novazzano en heeft zijn oorsprong in de jaren '30 van de vorige eeuw. Het bedrijf werd opgericht door de familie Cerutti, die afkomstig was uit het Italiaanse Piemonte.

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

Geschiedenis

Cerutti "il Caffè" is een koffieroosterij uit het Zwitserse Novazzano en heeft zijn oorsprong in de jaren '30 van de vorige eeuw. Het bedrijf werd opgericht door de familie Cerutti, die afkomstig was uit het Italiaanse Piemonte. De familie Cerutti had al jarenlang ervaring in de koffie-industrie en was bekend met de kunst van het koffiebranden. In de jaren '30 begon de familie Cerutti met het branden van koffie in een kleine koffiebranderij in Piemonte. Het bedrijf groeide snel in populariteit en al snel begon de familie Cerutti met het leveren van koffie aan cafés en restaurants in de regio. In de jaren '70 verhuisde het bedrijf naar Novazzano, waar het zich ontwikkelde tot een gerenommeerde koffieroosterij. Onder leiding van de familie Cerutti groeide het bedrijf uit tot een van de meest toonaangevende koffieroosterijen in Zwitserland. Vandaag de dag wordt Cerutti nog steeds geleid door de familie Cerutti. De kennis en ervaring die in de loop der jaren is opgedaan, wordt nog steeds toegepast in het branden van koffie van de hoogste kwaliteit. Met passie en toewijding blijft de familie Cerutti zich inzetten voor het produceren van koffie van de hoogste kwaliteit, met respect voor de rijke tradities van de Italiaanse koffiecultuur..

De passie voor koffie

Bij Cerutti draait alles om passie voor koffie. Het bedrijf selecteert de beste koffiebonen van over de hele wereld en roostert deze volgens traditionele methoden. Het doel van Cerutti is om koffie van de hoogste kwaliteit te produceren, die de rijke smaken en aroma's van de geselecteerde koffiebonen tot hun recht laten komen.

Cerutti

De koffie van Cerutti

Cerutti SA biedt een breed scala aan koffiesoorten, van single origin koffies tot blends en espresso's. Het bedrijf werkt alleen met koffiebonen van de hoogste kwaliteit en gebruikt traditionele Italiaanse methoden om deze te roosteren. De Milani melange van Cerutti heeft een volle smaak en aroma, met subtiele tonen van chocolade, karamel en fruit.

Cerutti

De duurzaamheid van Cerutti

Cerutti hecht veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf werkt nauw samen met koffieboeren om ervoor te zorgen dat zij een eerlijke prijs krijgen voor hun koffiebonen. Daarnaast gebruikt Cerutti alleen koffiebonen die op een duurzame manier zijn geproduceerd en verpakt het bedrijf zijn koffie in milieuvriendelijke verpakkingen.