0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Izzo Caffè

(13 producten)

Op een steenworp afstand van de Vesuvius werd in 1979 door Vincenzo Izzo een ambachtelijke koffiebranderij opgericht. Inmiddels werken ze al meer dan 40 jaar met passie en toewijding aan typisch Napolitaanse espresso.  Hun doel: uiterste tevredenheid van hun klanten. Door constante verbeteringen slagen ze daar heel goed in. Dit is onze best verkopende koffie uit Napels.

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

13 Artikel(en)

13 Artikel(en)

Torrefazione Izzo Caffè

Op slechts een steenworp afstand van de Vesuvius werd, in 1979, door Vincenzo Izzo een kleine ambachtelijke koffiebranderij opgericht. Inmiddels wordt er al meer dan 40 jaar met passie en inzet gewerkt aan échte Napolitaanse espresso. Met een sterke ondernemingsgeest en gesteund door hoog gekwalificeerde medewerkers slaagt Izzo er in om afgelopen jaren flink te groeien.

Export als troef

Opvallend is dat Izzo bijna 80% van hun productie inmiddels exporteert naar het buitenland.

Izzo Caffe

MyWay

Naast hun koffielijn is Izzo Caffè één van de weinige koffiebranderijen die ook eigen espressomachines fabriceren. In eigen huis! Volledig met de hand gemaakte, echte rauwe Napolitaanse kwaliteit.

Izzo

Constante verbetering

Techniek en innovatie zit Caffè Izzo in het bloed. Vandaar dat ze al jaren kiezen voor de productie en distributie van blikkenverpakkingen. De ruwe koffiebonen worden na een zorgvuldige selectie door een team experts beoordeeld. Pas na hun akkoord worden de balen koffiebonen ingescheept. De koffiebonen worden vervolgens gebrand bij een temperatuur van 200-240 graden. Dat is erg hoog, maar in Napels zijn ze daar erg goed in.

Izzo online bestellen bij Koffiecentrale

Ervaar zelf de superieure kwaliteit die bij Izzo hoog in het vaandel staat en probeer eens Izzo Arabica Gold, Izzo Espresso Napoletano Supermiscela, of Izzo Grand Espresso ESE servings.