0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Betalen


iDEAL

iDEAL is een gezamenlijk initiatief van Nederlandse banken waaronder Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank en SNS. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en makkelijk je online aankopen betalen. Je rekent af in de voor jou vertrouwde internet-betaalomgeving van je bank. Je iDEAL betaling wordt afgehandeld in een beveiligde omgeving van Buckaroo.

Kan ik ook betalen met iDEAL?
Als je internetbankiert bij een van de deelnemende banken dan kun je zonder extra aanmelding direct met iDEAL betalen. Je betaalt binnen de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank en gebruikt daarbij dezelfde hulpmiddelen als bij internetbankieren.

Hoe werkt iDEAL?
Om je bestelling af te rekenen, klik je op het iDEAL logo en kies je voor je eigen bank. De betaling staat al klaar. Je ondertekent zoals je dat gewend bent bij internetbankieren. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven.

Welke banken doen allemaal mee?

abn   asn    deutsche bank     frieslandbank   ing    knab   rabobank   rbs    regiobank    sns    triodos    van lanschot

Naar boven


Bancontact / Mister Cash (voor Belgische en Luxemburgse klanten)

Bancontact / Mister Cash is een gezamenlijk initiatief van Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Met Bancontact / Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en makkelijk je online aankopen afrekenen in je eigen vertrouwde internet-betaalomgeving van je bank, zoals je dat gewend bent. Je dient wel te beschikken over een webbanking abonnement. Je Bancontact / Mistercash betaling wordt afgehandeld in een beveiligde omgeving van Buckaroo. 

Kan ik ook betalen met Bancontact / Mister Cash?
Als je een webbanking abonnement hebt bij een van de aangesloten Belgische banken, dan kun je zonder extra aanmelding direct met Bancontact betalen.

Hoe werkt Bancontact / Mister Cash?

Om je bestelling af te rekenen, klik je op het Bancontact logo. Vul dan je kaartgegevens in. Je gaat vervolgens naar je eigen bank. De betaling staat al klaar. Je ondertekent zoals je dat gewend bent bij internetbankieren. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven.

Naar boven


PayPal

Soms heb je geen pinpas of kaartreader bij de hand om snel een iDEAL betaling te doen, dan is PayPal handig. Open zonodig eenmalig een gratis PayPal-rekening en koppel hieraan je bankrekening of creditcard. Kies PayPal als betaalmethode als je gaat afrekenen. Je komt op een beveiligde PayPal-pagina om je betaling af te ronden. Tevens kunt u PayPal gebruiken als achteraf betaalmethode bij een bestelbedrag lagen dan 15 euro. Kijk voor meer info bij afterpay. 

Naar boven


Creditcard

We accepteren Mastercard, VISA en American Express creditcards. Selecteer je type creditcard en druk vervolgens op "doorgaan". Je creditcardbetaling wordt afgehandeld in de beveiligde omgeving van Buckaroo. Controleer goed of alle getoonde gegevens juist zijn. Vul vervolgens kaartnummer, vervaldatum en de verificatiecode in.

Nadat je op "betalen" hebt geklikt worden je betalingsgegevens verstuurd. Vervolgens kom je op de orderbevestigingspagina van Koffiecentrale terecht. Je bestelling is voltooid. Als de betaling door de creditcardmaatschappij is goedgekeurd, wordt je bestelling verwerkt. Je krijgt van ons in de bevestigingsmail de factuur van je bestelling.

BELANGRIJK:
Voor jouw veiligheid werken wij met  3d secure beveiliging van creditcards. In veel gevallen heb je dan een pincode/wachtwoord nodig om je bestelling uit te voeren. Vraag zo nodig bij je bank of je creditcardmaatschappij hoe je aan een pincode komt. 

Naar boven


Riverty (voorheen AfterPay / digitale acceptgiro - alleen Nederland)

De digitale acceptgiro is de vervanger van de bekende papieren acceptgiro. We werken, voor deze betaalmethode, samen met Riverty (voorheen AfterPay). Zij zorgen voor de gehele opvolging van de betaling. Voor het gebruik van de digitale acceptgiro brengen we altijd € 0,95 (incl. btw) in rekening. Betalen via de digitale acceptgiro is veilig, snel en eenvoudig. 

BELANGRIJK:
Om de financiële risico's van deze betaalmethode te beperken, wordt je verzoek altijd getoetst door Riverty. Op grond van deze toetsing heeft Koffiecentrale de mogelijkheid de door jou gekozen betaalwijze niet te accepteren. In dat geval zullen we je vragen om de bestelling vooraf te voldoen. Je krijgt dat meteen te zien tijdens het bestelproces. We hebben geen invloed op de toets, er kan dan ook niet over worden gecorrespondeerd. Riverty hanteert een strikt privacy beleid. Bij vragen kun je contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Riverty website

Je kunt voor Riverty kiezen bij een besteding vanaf 15 euro. Bij je eerste bestelling is het maximale bestelbedrag € 500,- vervolgbestellingen zijn gemaximeerd op € 1.000,-. Wil je graag voor een hoger bedrag bestellen, dan adviseren we je een andere betaalmethode te kiezen.

Wil je een bestelling onder de 15 euro achteraf betalen dan verzoeken we je om PayPal te gebruiken en hier aan te geven dat je incassering wilt uitstellen tot na de bezorging. 

Betaal binnen de gestelde 10 dagen, dan voorkom je een verhoging van het factuurbedrag. Als de eerste levering nog niet de complete bestelling bevat, dien je toch het gehele factuurbedrag ineens en tijdig te voldoen. Bij overschrijding van de betalingstermijn heeft Riverty het recht om rente in rekening te brengen, gelijk aan 1% per maand vanaf de vervaldag, gerekend in volle maanden. AfterPay is gerechtigd bij iedere herinnering minimaal € 10,00 administratiekosten in rekening te brengen. Als je ondanks herinneringen en/of sommatie niet betaalt, conform onze algemene verkoop -en leveringsvoorwaarden, dan ben je ons alle gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten verschuldigd.

Naar boven


Zelf overmaken

Heb je geen creditcard of bankier je niet online, dan is zelf overmaken een goede optie. Na plaatsing van de bestelling, krijg je van ons een bevestigingsmail. Daarnaast ontvang je een mail van onze betaalprovider Buckaroo met de bankgegevens, het factuurbedra en het betalingskenmerk. Zodra je de factuur hebt voldaan, versturen we de bestelling. De betaling ontvangen we graag binnen 5 werkdagen, nadat je de bestelling hebt geplaatst. Vermeld bij zelf overmaken duidelijk het betalingskenmerk, zoals aangegeven staat in de mail die verzonden wordt door Buckaroo. 

Bankgegevens voor klanten uit Nederland

Naam rekeninghouder: Koffiecentrale B.V.
Bank: Rabobank Venlo eo
IBAN: NL97 RABO 0103 3429 82
SWIFT/BIC: RABONL2U

Naar boven