0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Arcaffè

(13 producten)

1895. Overgrootvader Antonio Meschini komt met zijn broer Luigi vanuit Zwitserland naar Livorno en startte een winkel in koloniale waren: A & L.F lli Meschini. Vrijwel meteen begonnen ze zelf met het roosteren van koffie. In 1926 maakte de zoon van Luigi Meschini met Arcaffè de speciale melange voor het bekendste bar van Livorno: "Bar Roma".

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

13 Artikel(en)

13 Artikel(en)

Torrefazione Arcaffè

Het jaar 1895. Overgrootvader Antonio Meschini komt met zijn broer Luigi vanuit Zwitserland naar Livorno en startte een winkel in koloniale waren: A & L.F lli Meschini. Vrijwel meteen begonnen ze zelf met het roosteren van koffie. In 1926 maakte de zoon van Luigi Meschini met Arcaffè de speciale melange voor het bekendste bar van Livorno: "Bar Roma". Arcaffè ligt in de havenstad Livorno, het twee na grootste industriële gebied van Toscane en tevens aanvoerhaven van het Toscaanse achterland.

Enrico Meschini de vierde generatie

In 1986 nam Enrico Meschini het stokje over. Zijn kennis en kunde voor de natuur brengt hem ertoe om frequent af te reizen naar de koffieproducerende landen om zelf de koffieboeren te kiezen. Enrico is (mede)oprichter van CSC, Consultant bij de Slow Food organisatie, internationaal jurylid bij Cup of Excellence, pioneer member van de SCAE Europe ..

Arcaffè

Generatie 5 - een geheel nieuwe start

Inmiddels is dochter Prunella aan het hoofd van de organisatie. In 2012 is Arcaffè ondergebracht in een splinternieuwe roosterij.

Unieke kwaliteit, aangesloten bij CSC, een focus op de verschillende single estates, 100% traceerbaar koffie en de kunst van het melangeren. Dat zijn de kernwaarden van de roosterij.

Arcaffé

CSC - Caffè Speciali Certificati

Caffè Speciali Certificati de "beste koffie voor espresso" daar is het CSC voor opgericht (door onderandere Enrico). De CSC is een Italiaanse vereniging van een tiental internationale koffiebranders, die met hun ervaring en passie de cultuur van premium espresso koffie promoten en de klanten er bewust van maken dat de keuze van koffie een smaakkwestie is en niet slechts een gewoonte.

Arcaffè online bestellen bij Koffiecentrale

Ervaar zelf de topkwaliteit van Arcaffè en probeer eens onze Arcaffè Roma, Arcaffè MokaCrema, of de Arcaffè Gorgona.