0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

La Brasiliana

(9 producten)

De kleine prestigieuze koffiebranderij La Brasiliana ligt in het Italiaanse Ferrara. Aan het roer staat: Giancarlo Govoni die bekend staat als een charmante perfectionist.

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

9 Artikel(en)

9 Artikel(en)

Torrefazione La Brasiliana

De kleine prestigieuze roosterij La Brasiliana ligt in de Italiaanse stad Ferrara. Sinds de jaren 50 worden hier met veel passie en toewijding de mooiste melanges uit verschillende soorten koffiebonen samengesteld. De gebroeders Govoni hebben vanaf de oprichting in Italië (en ver daarbuiten) een geweldige reputatie opgebouwd.

Charmante perfectionist

Tegenwoordig staat kleinzoon Giancarlo Govoni aan het roer van de groeiende onderneming. Giancarlo staat bekend als een charmante perfectionist. Wij zijn in iedere geval onder de indruk van zijn creaties. Zo worden, in tegenstelling tot andere Italiaanse roosterijen, de koffiebonen voor alle orders voor de Marfisa en de Oro Rosso Extra alleen op aanvraag vers gebrand.

La Brasiliana

Keerzijde

Giancarlo's drang naar perfectie heeft ook een keerzijde, is hij niet tevreden over de ingekochte koffiebonen, dan wordt er niet geleverd...

La Brasiliana

Direct trade

De groene koffiebonen worden zonder tussenkomst van handelaren, rechtstreeks bij de plantages, aangekocht in onder meer Honduras, Nicaragua, Panama en India.

La Brasiliana online bestellen bij Koffiecentrale

Ontdek zelf het perfectionisme waarnaar gestreefd wordt bij La Brasiliana en probeer La Brasiliana Marfisa, La Brasiliana Oro Rosso Extra, of La Brasiliana Caffe ESE servings.