0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

New York

(13 producten)

Bar New York werd opgericht door Ugo Incerpi, in Montecatini Terme. Na het plaatsen van een koffiebranderij achter de bar, kwamen ze zelfs vanuit Florence om een geweldige espresso te drinken. Dochter Loretta Onori en haar zoon verhuisden de koffiebranderij later naar Pistoa. Caffé New York in Montecatini Terme is er nog steeds, en nog altijd met die geweldige koffie.

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

13 Artikel(en)

13 Artikel(en)

Torrefazione New York

Het begon in 1930 met de Liberty style Bar in Corso Roma, opgericht door "sor" Ugo Incerpi, in Montecatini Terme, een internationaal bekende ontmoetingsplek. De eigenaar van Bar New York kocht een machine om koffiebonen te roosteren, zodat hij zelf kon bepalen welke koffie hij zijn klanten gaf. Zijn koffie bleek erg goed en dat verspreidde zich als een lopend vuurtje. Op een reguliere zondag kwamen er zelfs mensen uit Florence naar de bar om de koffie te proeven.

Toscaanse ambacht

Na de Tweede Wereldoorlog nam Loretta de roosterij over. Zij trouwde met Oscar Onori, een deskundige landbouwkundige. Tegenwoordig leveren ze niet alleen koffiebonen in Toscane, maar ook in landen als Frankrijk, Duitsland, Zuid-Afrika, Canada en Japan.

Eén van de juryleden van het Duitse Feinschmecker Gourmet Magazin oordeelde: "Een perfecte koffie! Gewoon geweldig!" In het eveneens Duitse "Guter Rat" (consumententijdschrift) kregen de koffiebonen van New York Extra in de espressotest van mei 2004 een tweede plaats, achter de Jolly Caffè Crema, maar nog vóór illy, Costadoro en Bristot. Caffè New York is origineel en oprecht, net als het Toscaanse karakter.

Cafe New York

Naar Pistoia

De kleine koffiebranderij achter het café 'Caffé New York' in Montecatini Terme werd naar verloop van tijd te klein. De branderij werd verplaatst naar Pistoia. Inmiddels staan de kinderen en kleinkinderen aan het roer van deze mooie roosterij.

Café New York

Sluit je ogen

Dit is dus koffie maken met passie voor het werk en respect voor de klant. Dus elke keer als je koffie van Caffè New York proeft, sluit je ogen en denk even aan die jarenlange geschiedenis.

New York online bestellen bij Koffiecentrale

Ontdek zelf waarom New York koffie al generaties lang een grote naam is in de koffiewereld en probeer New York Extra (met bluemountain), New York Macinato Bar of New York Espresso ESE servings.