0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Costadoro

(13 producten)

In 1890 begon Oreste Beccuti een kleine bar en een koffieroosterij in Turijn. Tegenwoordig verkoopt Costadoro meer dan 35% van zijn bonen aan het buitenland. Onder de vele vaste klanten zit ook het Kremlin in Rusland. Eén principe heeft Costadoro nooit verlaten: alle soorten eerst stuk voor stuk branden en dan pas melangeren. In prijs/prestatie is Costadoro onze kampioen. 

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

13 Artikel(en)

13 Artikel(en)

Torrefazione Costadoro

In 1890 opende oud-commandant Oreste Beccuti de Costadoro coffeeshop aan de Via Pietro Micca in Turijn. Al snel werd het een centraal ontmoetingspunt voor alle Turijnse liefhebbers van kwaliteitskoffie. Het familiebedrijf Costadoro groeide uit tot een modern bedrijf.

Avantgarde technologie

Vaak zie je dat familiebedrijven blijven hangen in oude tradities. Zo niet bij Costadoro. Ze willen continue vooruit. Costadoro's innovatieve koffie-productieproces wordt uitgevoerd volgens familietradities in combinatie met avant-gardistische technologie en voortdurend wetenschappelijk onderzoek.

Costadoro

Eerst roosteren, dan pas melangeren

Eén ding gooien ze in ieder geval nooit overboord, en dat is het apart roosteren van de verschillende soorten koffiebonen en het daarna pas melangeren.
Costadoro is lid van het prestigieuze International Institute of Coffee en één van de winnaars (met Coffee Lab) van de International Coffee Tasting 2012.

costadoro

Nauwkeurige selectie

Ook na het productieproces worden de koffiebonen van Costadoro nog een keer aan een inspectie onderworpen en gesorteerd. In het laatste geval elektronisch op kleur en grootte met behulp van een sorteermachine. (Costadoro was de eerste Italiaanse roosterij die een Sortex Z+1BL koffiebonen sorteermachine liet installeren).

Costadoro online bestellen bij Koffiecentrale

Ontdek zelf dat de smaak van Costadoro niet onderdoet voor de prijs en probeer eens Costadoro Master Club, Costadoro Easy Coffee of Costadoro Caffè Espresso.