0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Quarta Caffè

(5 producten)

Al vier generaties lang is Quarta Caffè met toewijding en vastberadenheid doorgegaan met het werk dat meer dan zestig jaar geleden is gestart door de oprichter Gaetano Quarta. Vandaag geleid door zijn zoon Antonio Quarta en zijn kleinkinderen Edoardo en Gaetano Quarta maken ze in LECCE (in de hak van de laars in Italië) formidabele melanges.

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

5 Artikel(en)

5 Artikel(en)

Quarta Industria Torrefazione Caffè

Al vier generaties lang is Quarta Caffè met toewijding en vastberadenheid bezig met koffie. Pure ambacht dat al meer dan zestig jaar geleden is gestart door de oprichter Gaetano Quarta. Een echt familiebedrijf, vandaag geleid door zoon Antonio Quarta en zijn kleinkinderen Edoardo en Gaetano Quarta. Quarta Caffè heeft door de jaren heen kunnen ‘innoveren door continuïteit’ zonder de kwaliteit, aandacht voor het product en de verbondenheid met het gebied (Salento) uit het oog te verliezen. Passie in het zoeken naar de beste koffiebonen, het separaat branden en aandacht voor de specifieke melanges zorgen voor een voortreffelijk product.

Salento

Quarta Caffè ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet: Antonio Quarta met zijn zonen en alle medewerkers zetten als het ware de reis van Gaetano Quarta voort. In een markt die steeds dynamischer wordt en waar consumenten steeds beter geïnformeerd zijn, streven ze naar excellentie. Er is veel zorg wordt besteed aan aandacht voor duurzaamheid, de bedrijfsprocessen, traceerbaarheid en respect voor het milieu. Salento zit in de ziel van familie Quarta en Quarta Caffè zou zonder Salento niet hebben bestaan. Gesterkt door deze drive blijft het bedrijf zichzelf bewijzen als uitstekende koffiebranderij, toonaangevend op het gebied van technologie en het beste product. Onlangs werd het nieuwe onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium opgericht om nieuwe groene koffie en extractiemethoden te bestuderen en testen. Dankzij de expertise van gecertificeerde Q-grader-experts blijven ze op zoek naar de ultieme espresso koffie.

Quarta

Talentvolle familie

Het bedrijf Quarta Caffè werd opgericht in de jaren 1950 met een kleine braadfabriek in een bar in het historische centrum van Lecce. Sinds de beginjaren onderscheidt het branden zich door de hoge kwaliteit van de geproduceerde koffie die bestemd is om het koffiesymbool te worden van een gebied dat Salento wordt genoemd. Dit is hoe de historische Avio-melange werd geboren, toegewijd aan de kleur van de uniformen van de officieren van de Galatina-terminal, die vaak overgingen om hun geliefde koffie te proeven. De bekendheid van Quarta Caffè blijft groeien en dankzij het succes van het product neemt de vraag en de omzetstijging toe. Dit is hoe de eerste pakketten met mengsels voor het gezin worden geboren; Quarta Caffè verovert de harten met zijn onnavolgbare aroma en smaak en vestigt zich als de meest geliefde en geconsumeerde koffie van het gebied. het Bedrijf De industrialisatie zal beginnen in de jaren '70 toen de activiteit vanuit het centrum van Lecce werd verplaatst naar het industriegebied, investerend in de beste technologieën en in geavanceerde fabrieken. De oude houtskoolbrander laat ruimte voor grotere en modernere machines, nodig om de onstuimige groei van het merk het hoofd te bieden. Het bedrijf groeit in feite al die jaren, innoverend in continuïteit en met veel aandacht voor productkwaliteit, onder de wijze begeleiding van Antonio Quarta.

Quarta

The Nature Project

De link met Salento is intiem en wederzijds; daarvoor zet Quarta Caffè zich in voor sociale programma's en milieukwesties die verband houden met duurzaamheid en landbehoud, hetgeen tot uiting komt in het energiebeleid van het bedrijf. Met "The Nature Project" heeft het zichzelf voorzien van activiteiten die consistent zijn met de bedrijfsmissie, door een windinstallatie en een fotovoltaïsch systeem te integreren in de energiebronnen die, zij het gedeeltelijk, de behoeften van het bedrijf garanderen.

Quarta Caffè online bestellen bij Koffiecentrale

Ervaar zelf de heerlijke smaak van Quarta koffie en probeer eens de Quarta Avio Oro, Quarta Argento of Quarta Barocco.