0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

MIE capsule

(17 producten)
Shoppen op
Roast Type
Koffie finish

17 Artikel(en)

17 Artikel(en)

illy Metodo iperespresso (MIE) capsules bestellen bij Koffiecentrale

De Illy iperespresso capsules kunnen worden gebruikt in het metodo iperespresso koffiezetsysteem exclusief van, en ontwikkeld door Illy. Maak thuis gemakkelijk een aromatische espresso, met die intense en fluweelzachte smaak, zoals je die in een goede espressobar tegenkomt. Deze wordt bekroond met een dichte, hazelnootkleurige crèmelaag die zich niet op, maar in de koffie vormt. Dit word doorgaans alleen door de beste barista’s klaargespeeld. Het Illy iperespresso cupje is een complete extractiegroep, waarbij het klassieke proces van ‘infusie’ vervangen wordt door twee verschillende fasen:
- de hyperinfusie: uniforme en optimale omstandigheden en een grotere druk in de capsule brengen het aroma en de body van de koffie optimaal naar boven. 
- de emulsie: de koffie loopt door de opening van het klepje waardoor het zich vermengt met de lucht en zo een rond, fluwelig en duurzaam crèmelaagje doet ontstaan. 
Elk Illy iperespresso cupje bevat de juiste hoeveelheid gemalen koffie om een perfecte espresso te bereiden: 7 gram Illy koffie, samengesteld uit de fijnste Arabica soorten. De Illy iperespresso capsule beschermt de aroma's tot het laatste moment, waarop de espresso bereid wordt. Met een druk op de knop zal het Illy iperespresso systeem zorgen voor de perfecte temperatuur, druk en tijd; succes verzekerd.