0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Passalacqua

(20 producten)

De geschiedenis van de roosterij Passalacqua is begonnen in 1948 in Casavatore (wijk in Napels). Piepklein, sterk kwaliteitsbewust en bovenal ambachtelijk. Er worden geen concessies gedaan aan de kwaliteit en alleen de beste ingrediënten worden geselecteerd. Nu staat de derde generatie Passalacqua aan het roer van de roosterij, met nog steeds dezelfde gepassioneerde toewijding en inzet.

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

20 Artikel(en)

20 Artikel(en)

Torrefazione Passalacqua

Het verhaal van Passalacqua begint in 1948 met een piepkleine koffiebrander van 5 kg. Met veel enthousiasme wisten ze bar na bar over te halen om hun koffie te gaan schenken. Hun kracht is dat ze nooit een melange koffiebonen aanpassen op de veranderende markt. Dan wordt er gewoon een nieuwe melange gemaakt. Gelukkig hanteren ze dezelfde filosofie voor de verpakking, die is sinds mensenheugenis niet gewijzigd.

Ware koffiecult

We krijgen wekelijks aanvragen om een bepaalde koffiebonen op te nemen in ons assortiment. Natuurlijk nemen we iedere tip serieus en we vragen dan ook vaak samples op. Voor Passalacqua bleven de aanvragen binnen komen, een goed teken. Na uitgebreid proeven waren wij ook om. Dit is Zuid-Italië in optima forma.

Passalacqua

Familiebedrijf

Het familiebedrijf heeft vooral de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. De productiefaciliteit is volledig geautomatiseerd en heeft een productiecapaciteit van 3.460 kg per uur. Maar door de persoonlijke aandacht en de zorgvuldige selectie van de koffiebonen voelen ze zich nog steeds net als toen "ambachtslieden".

Passalacqua

Nieuwe stad

Napels is gesticht door inwoners van de Griekse kolonie Cumae, rond de achtste eeuw voor Christus. Daarom werd de nieuwe stad - Néa Pólis (nieuwe stad) genoemd. Neapolis werd een van de belangrijkste steden van Magna Graecia, het Griekstalige zuiden van Italië en daarmee een van de culturele vormers van het vroege Rome.

Passalacqua online bestellen bij Koffiecentrale

Oordeel zelf waarom de vraag naar koffie van Passalacqua zo groot is en probeer Passalacqua Harem, Passalacqua Moana of Passalacqua Mehari.