0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Vascobelo

(13 producten)

Belgium's finest coffee is opgericht door Marck De Roeck. Na jaren onderzoek besloot hij een eigen koffielabel op te richten. Vascobelo werkt samen met Senstech, een lab voor aromaonderzoek in Gent. Via de technologie kan Vascobelo blijven keuren en de kwaliteitscontrole opdrijven. Koffie componeren zonder compromissen, met alleen de allerbeste koffiesoorten. Missie gelukt, wat ons betreft.

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

13 Artikel(en)

13 Artikel(en)

Koffiebranderij Vascobelo

Het verhaal van Vascobelo koffie begint op de koffiebonen plantages van Brazilië, Colombia, Indonesië, Ethiopië, India, Guatemala. Voor de melanges worden alleen koffiebonen met een Rainforest Alliance-certificering gekozen. Dit keurmerk biedt de garantie dat de koffie op de juiste manier tot stand komt. Koffiebonen plantages die het certificaat Rainforest Alliance mogen dragen, moeten voldoen aan strenge eisen aangaande milieubeleid en werkomstandigheden voor de arbeiders.

Zorgvuldige selectie

Vascobelo werkt met eigen plantages zoals in Burundi en stimuleert de boeren hun oogsten optimaal te verzorgen, zonder pesticiden. Marc De Roeck investeerde veel tijd in het samenstellen van een perfecte blend. Vascobelo is dan ook trots op de eigen melange Le Roi. Een melange van geselecteerde 100% Arabica-bonen uit Brazilië, Costa Rica, Zambia, Java en Rwanda. 

vascobelo

Belgium’s finest coffee blend

De look-and-feel van het koffiemerk komt van het jonge Antwerpse designbureau Uber and Kosher. De ooievaar, de brenger van het geluk, is gestileerd en kreeg een bolhoedje op, een knipoog naar Magritte en surrealistische humor. 

Vascobelo

Antwerpen koffie hotspot

België is het land van bier, frieten en pralines, maar wat ons betreft ook van koffie. België heeft een groot aantal koffiebranderijen. In de Antwerpse haven ligt 5x meer koffie dan je in heel Italië kunt vinden. 

Vascobelo online bestellen bij Koffiecentrale

Ervaar zelf de pure en eerlijke smaak van Vascobelo en probeer Vascobelo 90:10 Le Comte, Vascobelo 70:30 Le Chevalier of Vascobelo Le Roi ESE servings.