0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Copyright

Alle informatie op deze website, inclusief informatie die gerelateerd is aan producten en diensten, is alleen voor informatieve doeleinden. Alle prijzen zijn verkoopprijzen incl. BTW. 

Koffiecentrale bezit en bewerkt deze website en de diensten die de website aanbiedt. Alle inhoud van deze website, inclusief tekst, grafische voorstellingen, logos, knoppen, icoontjes en afbeeldingen, zijn het bezit van de Koffiecentrale en wordt beschermd door internationale copyright en handelswetten. De inhoud van deze website mag niet worden gekopieerd, gepubliceerd, vermenigvuldigd, verwerkt, of commercieel worden gebruikt. 

Handelsnamen

De Koffiecentrale, Koffiecentrale, Koffiecentrale.nl, Koffiecentrale.be, Koffiecentrale logo, De Theecentrale, Theecentrale, Theecentrale.nl, Theecentrale.be, Theecentrale logo zijn handelsmerken en/of beschermde merken van Koffiecentrale B.V..  

Wet van toepassing

Het gebruik van de Koffiecentrale website (www.koffiecentrale.nl, www.koffiecentrale.be) en het kopen van producten van Koffiecentrale staan onder de wetten van de Europese Unie, zonder dat deze in conflict staan met de toepasselijk Nederlandse wetten.