0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Danesi

(13 producten)

Alfredo Danesi, één van de pioniers van de koffiecultuur in Rome, startte in 1905 zijn eerste coffeeshop: 'Nencini e Danesi'. Alfredo gaf (zoals dat gaat in Italië) zijn kennis en passie door aan zijn zoon Giovanni; een familietraditie werd geboren. Danesi Caffè vertegenwoordigt de echte traditionele espressocultuur; volledig gewijd aan het behoud van kwaliteit.

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

13 Artikel(en)

13 Artikel(en)

Torrefazione Danesi

Alfredo Danesi, één van de pioniers van de koffiecultuur in Rome, startte in 1905 zijn eerste coffeeshop: 'Nencini e Danesi'. Alfredo gaf (zoals dat gaat in Italië) zijn kennis en passie door aan zijn zoon Giovanni; een familietraditie werd geboren. Danesi Caffè vertegenwoordigt de echte traditionele espressocultuur, volledig gewijd aan het behoud van kwaliteit. 

Kwaliteit als winnende traditie

Iedere roosterij gaat op z'n eigen manier om met kwaliteit en traditie. Bij Danesi geven ze kort en treffend aan: "kwaliteit als winnende traditie". Beter kunnen wij het niet formuleren.

Danesi

Rome en koffie

Ga je naar Rome en wil je de Romeinse sfeer écht proeven, neem dan eens een kopje koffie in één van de vele koffiebarretjes. Bestel un caffè en drink je koffie, net als de Italianen, gewoon aan de toonbank.

Danesi

Danesi Caffe

Danesi Caffè is een toegewijd bedrijf met hoogwaardige kwaliteit hoog in het vaandel. Danesi wil de typisch Italiaanse koffiecultuur en de traditionele Italiaanse espresso graag introduceren in de rest van de wereld.

Danesi online bestellen bij Koffiecentrale

Ervaar zelf de traditionele italiaanse smaak van Danesi Caffè en probeer eens Danesi Oro.