0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Blaser Café

(14 producten)

In 1922 begon familie Blaser in Zürich met het handelen in groene koffie. Na verhuizing naar Bern groeide de firma uit tot één van de meest gespecialiseerde koffiebranderijen. Blaser is aangesloten bij CSC (Caffè Speciali Certificati), de tracability is optimaal. Ze beschikken over een volledig eigen inkoop.

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

14 Artikel(en)

14 Artikel(en)

Koffiebranderij Blaser Café

Koffie zit in het bloed van de familie Blaser. In 1922 werd "Kaffeehandelsgeschäft Blaser" geopend in Zurich (Zwitserland). Later verhuisde de familie naar Bern, waar ze nu nog altijd het hoofdkantoor hebben. Al vanaf het prille begin werd de koffie rechtstreeks bij de plantage's ingekocht, wat zeker voor de veeleisende Zwitserse klandizie een pré is.

Blaser Trading en de 4T's

Naast de roosterij heeft Blaser inmiddels een traditie op het gebied van koffiehandel. Op verschillende koffiebeurzen handelen ze in de meest hoogwaardige koffiebonen. Dit komt natuurlijk goed van pas bij de selectie van hun eigen bonen. De filosofie van Blaser Café is opgebouwd uit 4 T's: Trends, Traditie, Traceability en Transfer.

Blasercafe

Hoogste kwaliteit

Zeker op het gebied van Traceability heeft Blaser Café een unieke reputatie. Ze zijn heel open over uit welke verschillende groene koffiebonen een melange is opgebouwd. Deze informatie vind je ook terug op onze website.

Blaser Café

Gastronomie

Blaser Café is in Zwitserland marktleider in het hogere segment van koffiebonen. Inmiddels zijn ze ook leverancier van verschillende luchtvaartmaatschappijen en natuurlijk de Zwitserse "Bahnen" (spoorwegmaatschappijen).

Blaser Café online bestellen bij Koffiecentrale

Ontdek waarom de zwitsers zo enthousiast zijn over Blaser Café; probeer zelf eens Blaser Café Rosso en Nero, Blaser Café Lilla e Rose of Blaser Café Lussuria.