Blaser Café
In 1922 begon familie Blaser in Zürich met het handelen in groene koffie. Na verhuizing naar Bern groeide de firma uit tot één van de meest gespecialiseerde koffiebranderijen. Blaser is aangesloten bij CSC (Caffè Speciali Certificati), de tracability is optimaal. Ze beschikken over een volledig eigen inkoop.
Koffiebranderij Blaser Café
In een klein straatje in Messina begint de geschiedenis van Barbera Caffè in 1870. Domenico Barbera heeft er een supermarkt waar hij ook zijn eigen koffie brandt. De uitstekende smaak spreekt zich rond en al snel geven de enthousiaste klanten hem de respectvolle bijnaam 'Il Mago del caffè' ('de koffietovenaar').
Blaser Trading en de 4T's
Naast de roosterij heeft Blaser inmiddels een traditie op het gebied van koffiehandel. Op verschillende koffiebeurzen handelen ze in de meest hoogwaardige koffiebonen. Dit komt natuurlijk goed van pas bij de selectie van hun eigen bonen. De filosofie van Blaser Café is opgebouwd uit 4 T's: Trends, Traditie, Traceability en Transfer.


Hoogste kwaliteit
Zeker op het gebied van Traceability heeft Blaser Café een unieke reputatie. Ze zijn heel open over uit welke verschillende groene koffiebonen een melange is opgebouwd. Deze informatie vind je ook terug op onze website.


Gastronomie
Blaser Café is in Zwitserland marktleider in het hogere segment van koffiebonen. Inmiddels zijn ze ook leverancier van verschillende luchtvaartmaatschappijen en natuurlijk de Zwitserse "Bahnen" (spoorwegmaatschappijen).
Blaser Café online bestellen bij Koffiecentrale
Ontdek waarom de zwitsers zo enthousiast zijn over Blaser Café; probeer zelf eens Blaser Café Rosso en Nero, Blaser Café Lilla e Rose of Blaser Café Lussuria.