0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Amedei

(0 producten)

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Chocolate for passion and pleasure made in Italy

De Italiaanse stad Pontedera is vooral bekend door de Piaggio-fabriek en het Vespa-Piaggio museum. Maar buiten het centrum in het groene buitengebied, is Amedei te vinden. En zo mooi als het landschap daar is, zo lekker is hun chocolade. Italianen weten hoe ze moeten genieten.

Geschiedenis

Oprichtster Cecilia Tessieri was de eerste vrouwelijke ‘Maître Chocolatier’ ter wereld. In 1990 heeft Cecilia besloten dat ze het hele proces, van boon tot reep, in eigen hand moest houden. Dat was volgens haar de enige manier om de allerbeste chocolade te kunnen maken. Dat is hoe Amedei ontstond, vernoemd naar de oma van Cecilia.

Amedei

Authentieke machines

Om de specifieke smaak van herkomst bij iedere cacaoboon terug te kunnen vinden in de chocolade, wordt de chocolade gemaakt met originele, authentieke machines. Sommige van deze machines zijn al meer dan 150 jaar oud. Dit alles om de traditionele recepten tot in perfectie uit te kunnen voeren.

Amedei

Verpakking

Italië is een land van tradities en familiebedrijven. Zo zijn de wikkels voor de verpakkingen ontworpen door de bevriende Tessieri-familie. De typerende bedrijfskleuren sieren inmiddels de verpakkingen van meer dan 120 soorten Amedei-chocolade.

Amedei Chocolade online bestellen bij Koffiecentrale.nl

Ontdek zelf waarom de Italianen gek zijn op deze heerlijke chocolade.