0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Manuel Caffè

(1 product)

Eind jaren 50; Giuseppe De Giusti begon als knecht bij een roosterij in het plaatsje Conegliano (Treviso, italië). Al snel werd hij gegrepen door de magie van koffie. Iedere dag heerlijk omringd door de geur van vers gebrande koffie, toen wist hij het zeker: ooit komt die dag dat ik zelf een roosterij heb. En zo geschiedde. In 1970 begon hij samen met zijn vrouw Bruna, Manuel Caffè.

Torrefazione Manuel Caffè

Eind jaren 50; Giuseppe De Giusti begon als knecht bij een roosterij in het plaatsje Conegliano (Treviso, italië). Al snel werd hij gegrepen door de magie van koffie. Iedere dag heerlijk omringd door de geur van vers gebrande koffie, toen wist hij het zeker: ooit komt die dag dat ik zelf een roosterij heb. En zo geschiedde. In 1970 opende hij samen met zijn vrouw Bruna, Torrefazione Manuel Caffè.

Familiebedrijf

Zijn kinderen Emanuela, Mauro en Cristina werden al vroeg betrokken bij de onderneming, zo ontwikkelen ze al snel dezelfde passie voor koffie als hun vader en moeder. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de internationale verspreiding van het merk. Sinds de laatste design aanpassingen aan de verpakkingen en uitstraling is de groei onstuimig.

Manuel

Missie

Manuel Caffè ha sempre creduto nella qualità e nella peculiarità della pausa caffè, proprio così come la viviamo noi italiani. Oftewel: we geloven heel sterk in het typisch Italiaanse korte koffiemoment. Dat Italiaanse "dolce vita", in een kort moment van espresso genot.

Manuel Caffe

Creativiteit

Bij de ontwikkeling van nieuwe melanges werkt Manuel Caffè nauw samen met externe proefinstituten. Zo wordt optimaal gebruikt gemaakt van de uitgebreide faciliteiten die de Treviso streek speciaal voor de koffie industrie heeft opgericht.

Manuel Caffè online bestellen bij Koffiecentrale

Oordeel zelf over de fijne smaken van deze roosterij. De Capriccio en de Degusto zijn van internationale klasse. Ook de Classico is erg de moeite waard.